söndag 28 oktober 2007

Det såg ju så bra ut.....

Som vanligt den här säsongen så var man förpassad till webradion när det vankades Djurgårdsmatch i allsvenskan. Det finns fan inget som är mer värdelöst än att sitta framför en skärm & lyssna. Varje bollkontakt låter som en potentiell målchans, lika som när motståndaren får bollen, så är det lika nervigt åt det andra hållet.

Hur som haver så blev det ju smisk mot BP idag, och jag vet inte vad som svider mest.
Om det är att vi på två matcher mot BP kammat noll eller ifall att vi bara kom trea.
Nu tror jag att tredjeplatsen innebär att vi trots allt har ett Uefa-cupkval att se fram emot nästa säsong, iom att cupmästarna Calmare kom tvåa och därmed besitter bägge platserna till nämnda kval. I vanliga fall så går ju i sådana fall den andra platsen till tvåan i cupen, men då det var Ifk Göttlajävlaburg som kom tvåa i Svenska cupen och de lyckades fuska till sej guldet i allsvenskan, så måste ju vi få kvala till Uefa-cupen.

Jaja, skit samma. Vi tog fyra av sex poäng mot både galgarna och bk fiskrens samt hälften av poängen mot bajen. Så det är väl det man får leva på nu när det är sex månader kvar till premiären av nästa års allsvenska.

Väl mött en annan dag.....

1 kommentar:

Katarina Thollander sa...

Webradio var väl helt okej (ironi: en slags humor). Allra helst när kommentatorn skriker: "Och han gör INTE mål!" efter att ha hetsat så det låter som om målet redan är klart. Då vill man slå nån.